Europese dubbeslag voor Fast Forward

0000000000fastfwdHet Gentse eventbureau Fast Forward kwam onlangs nog in het nieuws omdat het werd uitverkoren om de organisatie van het VIP-gedeelte op Film Fest Gent voor zijn rekening te nemen. Het bedrijf timmert al verschillende jaren aan de weg, en blijft zich onderscheiden, omdt het de lat altijd hoger legt.

De zaakvoerders Mathias Kerckhof en Pascal Cauwelier gaan er prat op dat hun team voor elk event altijd tot het uiterste te gaan met zijn team. “We proberen altijd de lat wat hoger te leggen”, zegt hij.

Die inzet krijgt ook internationaal erkenning. Op de EuBeas, ofte de European Best Event Awards, is Fast Forward niet één maar twee keer in de prijzen gevallen.

“Met onze Eneco Clean Beach Cup kaapten we het goud in de categorie ‘Best Sustainable Event’ én de zilveren plak in de categorie ‘Non-profit/Social Event’ weg”, zegt Kerckhof.  Beste duurzame evenement is een gegeerde titel maar de internationale jury wist het groene karakter van de case van Fast Forward events het hoogst te schatten. Tijdens de jongste editie van de Eneco Clean Beach Cup lieten we 1.600 vrijwilligers los op de volledige Belgische kustlijn. Meteen goed voor 6,5 ton minder zwerfvuil op onze stranden.

Als we het volledige plaatje bekijken is er trouwens nog goed nieuws te melden: de Belgische event-marketingbureaus domineerden de hele ceremonie in Sevilla, met maar liefst 6 van de 19 prestigieuze awards. Kortom, het is duidelijk dat zowel wat voetbal als events betreft België hoog in de rankings staat.

“We zijn dan ook heel fier in het eventlandschap een prominente rol te vervullen”, zeggen Pascal Cauwelier en Mathias Kerckhof.