Eva Schalckens is exposant op Automotive Luxury Event

e9c8aeb6-2639-4c10-9f2b-b355e1c0cf4bOp 19, 20 en 21 augustus vindt rond het restaurant Den Brandewijn in Wortegem-Petegem een nieuwe editie plaats van het “Automotive Luxury Event”. Het gaat om een  premium life-style event met klasse & sportwagens als rode draad en middelpunt.

“Testritten, fine food & drinks tasting, exposanten met exclusieve producten & diensten, de mooiste classic cars en ettelijke premium cadeaus”, maken van dit event een must voor wie van het “goede leven” houdt”, legt organisator Erik De Ridder van het bedrijf Eventbox uit. “Tegelijk is het event een unieke netwerkkans voor ondernemers die op zoek gaan naar nieuwe businessopportuniteiten.”

Bij de exposanten vinden we alvast ook mode-ontwerpster Eva Schalckens uit Sinaai terug. Die bracht eind 2014 haar eerste eigen collectie op de markt en heeft naar eigen zeggen ondertussen onder meer via de onlineverkoop een trouw publiek opgebouwd.

 “Ik mik op vrouwen die op zoek zijn naar exclusieve kledij waarmee ze hun persoonlijkheid kunnen  onderstrepen”, zegt ze, “en ik mag niet klagen over een gebrek aan belangstelling, maar het is in deze tijden toch ook belangrijk om regelmatig van je te laten horen. Vandaar ook dat ik regelmatig probeer aan te sluiten bij events die een gelijkaardige uitstraling hebben als de mijne en die een zelfde soort publiek aanspreken. Het Automotive Luxury Event in Wortegem-Petegem hoort ongetwijfeld thuis in die categorie.”