Eventonline bevestigt marktleidersrol in MICE-industrie

eventonlineEventonline, het bedrijf dat wordt geleid door Erik Wood en Olivier Wauters, startte tien jaar geleden al met een online evenementengids, die ook de activiteiten in Oost-Vlaanderen overkoepelt.

Eventonline bundelt alle informatie over de organisatie van  bedrijfs- en privéfeesten, congressen en seminaries en dus eigenlijk over de hele Belgische MICE-sector, (meetings, incentives, conferences, exhibitions) met ook alle informatie over events in Oost-Vlaanderen.  Tot dezelfde groep behoren ook Venues Online, een platform voor de B-2-B sector. Eventonline geeft ook een gratis online magazine uit (www.mice-magazine.com) dat alle informatie en nieuws uit de sector verzamelt en publiceert.

Begin dit jaar nam Eventonline zijn concurrent Semindex over. Ondertussen zijn alle klanten overgezet naar Eventonline en Venues online.   Een papieren versie zoals dat vroeger het geval was met Semindex komt er evenwel niet aangezien alles perfect is terug te vinden op Venues Online.

Momenteel staat er nog een interface op Semindex die de bezoeker doorstuurt naar die laatste site doorstuurt.  “Geschikte partners voor MICE-activiteiten zijn perfect te vinden Venues Online” laat Olivier Wauters optekenen.