Expertum en Logos Consulting slaan de handen in elkaar

aaeaaqaaaaaaaazhaaaajgy3ndljodk1lthimmmtndgzni05mjg2ltdknthmzmnjyznmngOnder meer de cloud en Internet of Things (IoT) zijn het leven en de maatschappij gigantisch aan het veranderen. Tegen 2018 zullen er wereldwijd 25 miljard “connected devices” zijn. Om klaar te zijn voor die nieuwe wereld en hun klanten er maximaal op te helpen voorbereiden hebben Logos Consulting uit Jabbeke en Expertum uit Erpe-Mere beslist om de handen in elkaar te slaan. Beide bedrijven zijn erkende specialisten in de SAP-technologie. Via de fusie creëren ze een sterke groep die organisaties nog beter kan helpen om voluit in te spelen op de veranderende technologie om hun doelstellingen waar te maken. Bovendien gebeurt dat nog altijd vanuit een sterke menselijke en persoonlijke aanpak, want die zit in het DNA van beide bedrijven verweven.

Expertum heeft een stevige reputatie opgebouwd in het aanreiken van SAP-oplossingen op maat. De langetermijnklantenrelaties en -successen tonen de waarde van Expertum aan als flexibele partner voor het inspelen op de complexe SAP en niet-SAP uitdagingen. “We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk”, zegt CEO Hans Bockstal (foto). “Bedrijven kunnen daarin maar overleven als ze in de relatie met alle stakeholders performanter en efficiënter worden. Inzetten op de juiste technologie is daarvoor van cruciaal belang. Door onze gezamenlijke kennis en expertise rond big data, de cloud, sofware as as a service en SAP HANA zijn Expertum en Logos Consulting de uitgelezen partners om hen daarbij te helpen.”

Met de gebundelde functionele en technische expertise van Expertum en Logos Consulting kan de groep niet alleen in België mikken op een verdere stevige groei, maar ze kan ook in Europa uitgroeien tot één van de belangrijkste spelers in SAP HANA. Toch beamen beide bedrijfsleiders dat groei in de nieuwe constellatie niet het hoofddoel is. “We willen zorgen voor een stevige verankering voor onze medewerkers en hen in een kameraadschappelijke sfeer inhoudelijke uitdagingen en mooie toekomstperspectieven bieden, zodat ze elke dag fluitend naar het werk komen en hun positivisme ook kunnen overbrengen bij de klanten, die kunnen rekenen op lokale consultants met wereldwijde expertise.”