Facq voorspelt de doorbraak van de douche-wc

facq_gentBadkamer- en verwarmingsexpert Facq die ook sanicentra heeft in Aalst, Gent en Wondelgem, houdt voortdurend de vinger aan de pols van wat leeft in de sanitaire wereld. De Belgische keten met 34 sanicenters, 13 showrooms en 3 regionale opslagplaatsen biedt een breed gamma met oplossingen voor sanitair, verwarming en hernieuwbare energie.

Ook tijdens de komende BIS-beurs van 3 tot 11 oktober in Flanders Expo in Gent wil Facq laten zien dat het bedrijf blijft innoveren. Eén van de grote blikvangers wordt de uitgebreide collectie wastafelkranen Edition 400 van Keuco die sensuele vormen combineert met blinkend chroom.

Facq wijst erop dat aan de kranen van de wastafel steeds meer aandacht wordt besteed. Een andere trend in de badkamer zal volgens Facq de doorbraak van de douche-wc zijn. Een douche wc is een bidet toiletbril die het onderlichaam volautomatisch met warm water en lucht reinigt. De hypermoderne douche-wc’s zijn veelal uitgerust met diverse wellnessprogramma’s en bieden uitgebreide keuzes als een pulserende massagedouche, een oscillerende douche-arm, de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw en warme luchtföhn. Met een afstandsbediening of een vast bedieningspaneel kunnen de warmte en de sterkte van de waterstraal worden ingesteld.

Design, comfort en moderniteit eisen steeds meer plaats op in de badkamer, klinkt het nog bij Facq. Innovatie en functionele inrichting gaan steeds meer hand in hand net als comfort en esthetiek.