Fast Forward mag zich meest geliefde eventbureau van het land noemen

p19u41q81k1516104119hf1avqrp41Het Gentse eventbureau Fast Forward kwam onlangs nog in het nieuws omdat het werd uitverkoren om de organisatie van het VIP-gedeelte op Film Fest Gent voor zijn rekening te nemen. Het bedrijf timmert al verschillende jaren aan de weg, en blijft zich onderscheiden, omdt het de lat altijd hoger legt.

Zaakvoerder Mathias Kerckhof gaat er prat op dat zijn team voor elk event altijd tot het uiterste te gaan met zijn team. “De titel van het programma “Alles kan beter”, waarmee Marc Uytterhoeven indertijd furore maakte”, zegt hij “is ons op het lijf geschreven. Vorig jaar mochten wij al met gepaste trots verkondigen het tweede populairste eventbureau van het land te zijn en sinds deze week mogen we verhuizen naar het hoogste schavotje op het podium.”

Volgens de resultaten van de recentste tevredenheidsenquête van Experience Magazine  bij de top-1.000 van de Belgische corporate event en marketing managers, waarvan er 783 antwoordden – is Fast Forwarde officieel hét “most preferred” evenementenbureau in België.

“Heel even willen we wel van die erkenning genieten”, zegt Mathias Kerckhof, “en daarbij vooral ook onze klanten en leveranciers bedanken. En uiteraard ook al onze medewerkers omwille van hun enorme gedrevenheid.”