GENT – Fast Forward kon dit jaar rekenen op drie nominaties voor de Eventex Awards. Het Gentse eventbureau viel daarbij niet één, maar twee keer in de prijzen. Zowel de voorstelling van de nieuwe BMW-modellen in BMW – The Reveal als Antwerp City Drops kwamen als winnaar uit de bus.

De Eventex Awards zijn de afgelopen 7 jaar uitgegroeid tot een wedstrijd die uitmuntendheid op het gebied van evenementen erkent. Fast Forward werd één keer genomineerd met Antwerp City Drops in de categorie van Best Sporting Event. BMW – The Reveal dong mee naar de trofeeën in de categorieën Best Customer Engagement Event en Best Live Show.

Twee keer raak

BMW staat voor stoer en stijlvol, en die aspecten wist Fast Forward te benutten tijdens het event BMW – The Reveal. De magazijnen van de hoofdzetel van BMW Group Belux in Bornem werden omgetoverd tot een showarena. De 10.000 genodigden zagen in totaal 11 lanceringen waarbij het nodige spektakel niet ontbrak. Het leverde Fast Forward de prijs van Best Live Show op.

Antwerp City Drops maakte van stad Antwerpen één grote en energieke locatie waar allerlei urban sports werden uitgeoefend. Het event kon rekenen op 60.000 bezoekers. De vorige editie had een Benelux Event Award opgeleverd. Dit jaar krijgt het de Eventex Award voor Best Sporting Event erbij.

“Het is niet de eerste keer dat onze inspanning met awards worden beloond, maar het blijft ongelooflijk veel deugd doen”, klinkt het. “Wij geloven in onze events, en blijkbaar doet de rest van de wereld dat ook. Het geeft ons de kracht en de motivatie om ervoor te blijven gaan.”