Tijdens de Belgian Sponsorship Awards heeft de Eneco Clean Beach Cup de hoofdprijs weggekaapt in de categorie Beste Maatschappelijke Sponsoring. Die award is grotendeels een verdienste van het Gentse Fast Forward. Het eventbureau vormde het logistieke brein achter de organisatie van de Clean Beach Cup aan de Belgische kust.

De Eneco Clean Beach Cup is zo al aan een vijfde prijs toe. “Dit event ontving al een Eventex, een BEA en twee EUbea’s. Dat toont aan dat het om een sterk evenement gaat”, zegt Mathias Kerckhof, zaakvoerder van Fast Forward, trots. “De partnership tussen Fast Forward en Eneco is zeer duurzaam. We blijven samen naar de toekomst kijken.” Tijdens de Clean Beach Cup vond er samen met 17 surfclubs een grote strandschoonmaak plaats. “De productie van plastic blijft toenemen en zo’n 10 procent belandt in zee, wat tot catastrofale gevolgen leidt. Daarom zetten we samen met initiatiefnemer Sven Franssen en Eneco dit event jaarlijks op poten, telkens met een andere badstad als middelpunt.”

Ook in de toekomst hoopt het eventbureau te blijven scoren. “In de nabije toekomst hopen we een Belgische Event Award te winnen met de lancering van de Volvo S90, Antwerp City Drops en de productie van de Gentse Floraliën 2016”, zegt Kerckhof. Fast Forward bestaat ondertussen 13 jaar en werd opgericht door Pascal Cauwelier en Mathias Kerckhof. Het bedrijf uit Gent kan rekenen op een team van 19 werknemers.