First Immo neemt Pentimm Immobiliën over en wordt zo actief in Oost-Vlaanderen

First Immo Logo RGBPentimm Immobiliën, reeds jaren actief in de regio’s Waasland en Klein-Brabant, treedt toe tot de organisatiestructuur van First Immo. Filip De Vos en Alain van der Aa die Pentimm een stevige reputatie opbouwden,  opereren voortaan vanuit de bestaande kantoren in Kruibeke en Hingene onder de First Immo vlag.

Door deze overname biedt First Immo kandidaat-kopers meer dan 1.100 eigendommen aan. Het gaat zowel om residentiële eigendommen als om bedrijfspanden, en dit van aan de de Nederlandse grens tot Brussel en in westelijke richting tot Sint-Niklaas. First Immo bouwt door deze schaalvergroting haar organisatie efficiënt verder uit en werkt met bestaande klant-ontwikkelaars zoals DMI Vastgoed, Willemen, Van Poppel, D.P. Development, Investpro en Bouwfonds.

De First Immo groep heeft  30 professionele medewerkers die vanuit 15 plaatselijke kantoren opereren en samen jaarlijks net geen 1.000 vastgoedtransacties jaarlijks realiseren. First Immo zal ook in het oosten van Oost-Vlaanderen zijn magazine verdelen met een overzicht van het aanbod. Om iedereen op de hoogte te houden van wijzigingen op  juridisch vlak en de daaraan gekoppelde verplichte (gedigitaliseerde) documenten, staat de gecentraliseerde administratieve afdeling van First Immo klaar.