Flamant heeft veel nieuwe verven voor buitengevels

flamant-kleuren-kleurenwaaierInterieurspecialist Flamant uit Geraardsbergen mag dan wel nationaal en internationaal vooral bekend staan om zijn luxueuze interieurinrichtingsproducten, het bedrijf heeft ook nog andere pijlen op zijn boog. Zo  breidt het zijn kwalitatieve verfaanbod uit met een nieuwe toepassing voor de buitengevel die de naam Externi Facade heeft meekgekregen. De nieuwe matte gevelverf wordt aangeboden in 40 exclusieve Flamanttinten en werd al voorgesteld tijdens de beurs Maison & Objet in Parijs en is nog tot en met 4 februari één van de blikvangers op de beurs Intirio in Gent.

“Om tegemoet te komen aan de vraag van de klanten die graag voor alhun verftoepassingen een beroep doen op het warme kleurenpalet van Flamant hebben we in samenwerking met de gespecialiseerde verfproducent Tollens ons bestaande verfaanbod uitgebreid”, geeft pr- en persverantwoordelijke Catherine Leonard aan.

Van ultramatte verven voor muren en houtwerk tot zijdeglans voor de aankleding van natte of intensief gebruikte ruimtes, Flamant heeft het allemaal in zijn aanbod. Tot nu toe bood het verfaanbod voor buiten echter enkel een toepassing op hout en ijzer (Externi Wood & Iron). Sinds begin dit jaar is het gamma buitenverven aangevuld met een hoogkwalitatieve matte verfsoort voor de buitengevel.  Net zoals de overige verfkwaliteiten beantwoordt de nieuwe gevelverf aan de gangbare milieunormen. Bedrijven die op zoek zijn naar een mooi tintje voor de gevel van hun pand, beschikken dus weer over wat meer keuzemogelijkheden.