Het Oost-Vlaamse top interieurlabel Flamant trekt de winter in met een nieuwe collectie en met een nieuw retail initiatief: een eigen Home & Gifts store aan de Eiermarkt in Brugge. De shop brengt een aantrekkelijke waaier van exclusieve home accessoires en geschenkartikelen.

Niet alleen in België, ook ver buiten de landsgrenzen, is Flamant een geliefd merk als het om het interieur draait. Omdat er in Brugge nu eenmaal veel buitenlandse toeristen rond lopen, is de keuze vanuit strategisch oogpunt een bijzonder goede zet. De naambekendheid van Flamant kan er alleen maar wel bij varen. Er wordt naast de buitenlandse toeristen, ook gemikt op de dagjestoeristen uit eigen land.

Over de jaren heen is het label uitgegroeid tot een sterk lifestyleconcept, dat een warm aanbod biedt aan handgemaakte kwaliteitsvolle meubels, verlichting, home accessoires, stoffen, verven en muurbekleding. De Home & Gifts store in Brugge is de zesde vestiging van het merk in België, naast de eigen shops van Brussel, Sint-Genesius-Rode, Antwerpen, Knokke en Sint-Martens-Latem. De nieuwe Flamant zaak brengt over een ruimte van zowat 200 m2 een ruim gamma aan handgemaakte home accessoires en geschenkartikelen, die de trends en het seizoen volgen. Klanten kunnen er ook kennismaken met het iconisch kleurenpalet van de eigen Flamant verfcollectie.