Binnen twee weken, op donderdag 27 april, organiseert Jobat Media de eerste editie van Jobbeurs Oost-Vlaanderen. Die komt er na het succes van Jobbeurs Limburg en Jobbeurs Antwerpen. Beiden zijn dit jaar aan hun derde editie toe. De eerste Oost-Vlaamse editie gaat door in Flanders Expo Gent.

Meer dan 1.000 bezoekers die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière, worden op de beurs verwacht. “Ze weten dat het jobaanbod dat er gepresenteerd wordt, allicht het ruimste van de hele provincie is”, klinkt het bij Jobat Media. Tal van Oost-Vlaamse bedrijven en organisaties hebben reeds ingetekend om zich van hun beste zijde als potentiële werkgever te tonen. Onder meer Stad Gent, De Lijn, Hudson, Federale Politie, t-Groep, Stadsbader, VDAB, DSM Keukens, Search&Selection, Vind!, Ineos, CompuGroup, Vistalink en vele anderen tekenen present.

Jobat Media heeft naast bovenstaande deelnemers nog enkele plaatsen vrij. Wie nog wil meedoen, mag rekenen op ruime bekendmaking van de vacatures via diverse mediakanalen. Meer info via maikel.vangeert@jobatmedia.be.