AALST – Flying Tiger Copenhagen zet haar expansie verder. De Deense retailketen heeft zopas een nieuwe zaak in Aalst geopend. Daarmee komt de teller in Oost-Vlaanderen op vier winkels te staan.

Met een winkel van 150 vierkante meter nestelt Flying Tiger Copenhagen zich in de Kattestraat in Aalst. Daar bevindt zich voortaan een vast assortiment van 1.800 artikelen waarbij er elke maand een 300-tal nieuwe producten aan worden toegevoegd. “Zo blijft het aanbod gevarieerd en valt er steeds wat nieuws te ontdekken”, klinkt het.

Design

Flying Tiger Copenhagen verkoopt design, hobbyartikelen en gadgets met een vleugje humor. Dat gaat van zeep, kaarsen, speelgoed en knutselgerief, tot honing, snoep en kruiden voor in de keuken. De keten wil de mensen weer aan het spelen krijgen en hen motiveren om opnieuw plezier te hebben in zaken die ze zelf vergeten zijn, zoals schilderen bijvoorbeeld.

Het Deense merk Flying Tiger Copenhagen ontstond in 1995 in Kopenhagen, en heeft ondertussen al meer dan 820 winkels in 30 landen geopend. In België beschikt Flying Tiger Copenhagen over 18 winkels, waarvan er 4 in Oost-Vlaanderen. Naast Aalst zijn er ook twee filialen in Gent en eentje in Sint-Niklaas.