Freelancenetwork organiseert op 3 maart eerste "Open Coffee" in Gent

DSCN9929Op dinsdag 3 maart vindt van 8u15 tot 10u15  in Gent de eerste “Open Coffee” plaats, georganiseerd door de site freelancenetwork.be. Dat gebeurt in het gebouw van Regus Gent Zuiderpoort aan de Gaston Crommenlaan.

“In Antwerpen en Brussel zijn onze evenementen bijzonder enthousiast onthaald”, zegt initiatiefnemer Michel Piedfort. “Op dit gratis netwerkevenement, waarvoor het zelfs niet nodig is om op voorhand in te schrijven, kunnen bedrijven op twee uur tijd heel wat nieuwe mensen leren kennen, onder wie ook freelancers. Iedereen krijgt de kans om zich kort voor te stellen.”

Freelancenetwork benadrukt dat er er steeds meer jobs zijn die nergens verschijnen, maar die via netwerking worden ingevuld. “Voor bedrijven is het dus van groot belang zelf freelancers te kunnen die ze kunnen aanspreken”, zegt Piedfort.

Freelancenetwork.be, waarbij ondertussen zo’n 10.000 freelancers zijn aangesloten en waarop gemiddeld elke dag tien nieuwe jobs verschijnen, zal voortaan elke eerste dinsdag een “Open Coffee” organiseren in Gent.