Frituur uit Sint-Niklaas als topadres getipt door TripAdvisor

0001frituurKomen buitenlandse toeristen binnenkort van heinde en verre naar een frituur in de Plezantstraat in Sint-Niklaas? Die kans bestaat want TripAdvisor, de bekende site die wereldwijd  adviezen geeft over interessante adresjes om te bezoeken in een bepaalde stad, heeft frituur Conny en Franky op de eerste plaats gezet voor Sint-Niklaas.

“Natuurlijk zal daarin meespelen dat we ook als frituur digitalisering volgen en aanwezig proberen te zijn op de sociale media”, zegt Kasper Van Remoortere, de zoon van Franky en Conny Smet, die al bijna  twintig jaar een frituur uitbaten. Maar minstens zo belangrijk is onze passie voor kwaliteit.”

De uitbaters  gaan er prat op stoofvlees(saus), goulash, vol-au-vent, tartaar en balletejes in tomatensaus allemaal zelf te maken. Voorts bieden zij ook koude schotels aan en een smaakvolle spahetti bolognaise.

“Wij gebruiken uitsluitend verse producten om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen aanbieden”, zeggen de uitbaters op hun website. Dat ze allebei een koksdiploma behaalden en regelmatig het aanbod vernieuwen met eigen recepten bewijst ook hun hang naar kwaliteit, net als het feit dat ze hun frieten zelf snijden en zelfs aardappelen gaan uitzoeken bij boeren in de streek. Dat hun inspanningen nu beloond worden met de aandacht van TripAdvisor doet hen uiteraard veel plezier, maar het zal geen reden zijn om tevreden achterover te leunen, want het verandert geen jota aan hun gezonde ondernemersfilosofie: klanten moet je elke dag weer verdienen.