Geluk is… een nieuw paar schoenen aan je voeten. Het is een adagio waar veel mensen, maar vooral dan vrouwen, kunnen achter staan. Galeria Inno heeft dat kennelijk ook begrepen en komt daarom met een nieuw winkelconcept aandraven.

De winkels in Gent, Hasselt en Brussel krijgen bij wijze van primeur een heel nieuwe schoenenafdeling voor dames. De bedoeling is duidelijk: in één ruimte kunnen dames en meisjes hun hartje ophalen met een mooie keuze aan merken en modellen: Calvin Klein, Nero Giardini, Vince Camuto, Timberland, Kendall & Kylie, Beoriginal, Lola Cruz, Converse, Circus, Gant, Guess, Dune, Minelli, Tang, Sam Edelman, Ecco, UGG, Vans, Lacoste, Liu Jo, New Balance, Geox, Unisa, enzovoort. Een vrij volledig aanbod dus ook.

Zowel in de Galeria Inno’s in Gent en Hasselt maar natuurlijk ook in Louiza wordt dit nieuwe schoenenparadijs dé referentie waar je je nieuwe winterse voetverwenners kan kiezen, aldus de retailer. Het moge duidelijk zijn dat dit een rechtstreekse commerciële aanval is op de sector van de zelfstandige schoenenwinkels, maar ook van een keten als Torfs.  De openingsactie van de nieuwe schoenenruimte in Gent, Hasselt en Louiza liep het voorbije weekend en gaat ook komende zaterdag onverminderd door. Galeria Inno heeft voor de gelegenheid voor girly animaties gezorgd. Wat dacht je van een tips en tricks sessie over schoenen? Met natuurlijk de klassiekers zoals schoenen verzorgen en onderhouden, wat is de juiste pasvorm voor jouw voet, maar ook informatie over hoe je voeten en schoenen het best verzorgt en dat allemaal met een leuke noot.