GD&A Advocaten voortaan ook actief in Oost-Vlaanderen

aaaaaaaaadvocatenGD&A Advocaten, een advocatenkantoor gespecialiseerd in administratief, fiscaal en ondernemingsrecht, dat opereert vanuit Mechelen en Oevel, heeft recent op het stationsplein in Lokeren een historisch pand gekocht om ook de activiteiten in Oost-Vlaanderen sterker te gaan uitbreiden.

“Om onze groeiambities waar te maken, is uitbreiding naar Oost-Vlaanderen een noodzaak”, zeggen de vennoten van het advocatenkantoor, waarbij 38 gespecialiseerde advocaten aan de slag zijn,  bij monde van Tom Swerts.

Het oog voor de Oost-Vlaamse uitvalsbasis viel uiteindelijk op een eigendom van de provincie Oost-Vlaanderen, het prachtige historische gebouw op het Stationsplein te Lokeren –  Huis Thuysbaert –  waar voorheen het Stedelijk Museum van Lokeren was ondergebracht.

De keuze voor een kantoor in Oost-Vlaanderen is weloverwogen en logisch. Na de eerdere opening van het hoofdkantoor in Mechelen (lijn Antwerpen – Brussel) en een bijkantoor te Oevel (Kempen – Limburg)  wordt de as ingevuld tussen Antwerpen enerzijds en Oost- en West-Vlaanderen anderzijds.

Daarmee is de driehoek Gent – Antwerpen – Brussel mooi gevormd en kan GD&A haar externe missie verder realiseren. Deze missie bestaat er onder meer in dé juridische dienstverlener voor lokale besturen te willen zijn.

Tegelijk toont GD&A dat bedrijven nog steeds geloven in de toekomst en op maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze willen ondernemen.

Na de verfraaiingswerken met respect voor de eigenheid van dit historische pand, zal GD&A advocaten Lokeren in de loop van 2016 de deuren van het kantoor in Lokeren openen.