Genomineerden Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer zijn bekend

000000000000000000000000ovljDavid Verhulst (Komma Board), Matthias Dobbelaere-Welvaert (deJuristen), Valentijn Destoop (Little Miss Robot & Wondeland) en Yoshi Asaert (Marmelade) zijn de vier jonge Oost-Vlaamse ondernemers die kans maken om de JCI Award voor beste, innovatiefste en creatiefste jonge Oost-Vlaamse ondernemer in de wacht te slepen.

Komma Board uit Buggenhout, mede-opgericht door David Verhulst, rekruteert IT- en financeprofielen voor uitdagende consultancyopdrachten bij de partners. In twee jaar wist het bedrijf meer dan 40 consultants aan te trekken.

Het Genste deJuristen levert al sinds 2009 gespecialiseerd juridisch advies rond ict-recht en intellectuele eigendom. Matthias Dobbelaere-Welvaert koos er bewust voor om geen traditioneel advocatenkantoor op te richten maar een juridisch advies- en nichekantoor dat inmiddels meer dan 30 juristen op de payroll heeft staan en ook vestigingen heeft geopend in Brussel, Amsterdam, Parijs, Berlijn en Boedapest.

Als geboren ondernemer realiseerde Valentijn Destoop in 2009 zijn jongensdroom met de oprichting van de Gentse digital design studio Little Miss Robot. In 2014 richtte hij Wonderland op, een snelgroeiende netwerkorganisatie van creatieve ondernemers die via digitale innovatie betekenisvolle producten, diensten en organisaties tot leven brengt.

Het Gentse Marmelade, dat inmiddels ook al een vestiging heeft in Nederland, is in amper twee jaar tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in het Vlaamse film- en televisielandschap.

De JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar, wordt uitgereikt op 24 maart in het gloednieuwe Planet Business Center van hoofdpartner Planet Group nv. De Oost-Vlaamse winnaar dingt vervolgens  samen met de winnaars uit de andere Vlaamse provincies mee naar  de titel van JCI Vlaamse Jonge Ondernemer 2016.