Gents hotel heeft beste hotellobby voor zakenreizigers

DSC_5960Enkele dagen geleden hebben de juryleden de winnaar bekendgemaakt van The Corporate Traveller Best Hotel Lobby Award 2015. Deze prijs is een initiatief van het Vilvoordse Amadeus, dat de toonaangevende technologieleverancier is voor de reis- en de luchtvaartsector.

Het Sandton Grand Hotel Reylof in Gent heeft de eerste prijs in de categorie Beste Hotellobby voor Zakenreizigers gewonnen. Het was de derde keer dat The Corporate Traveller Hotel Awards, die werden opgericht om de beste hotels in België in de spotlights te zetten, werden georganiseerd.

Een panel van drie onafhankelijke juryleden, experts in hoteldesign, technologie en marketing, bezocht de deelnemende hotels en beoordeelde deze op basis van verschillende criteria, zoals kwaliteit van het design, originaliteit, comfort en technologie. De resultaten van de wedstrijd waren dus gebaseerd op het totaal aantal punten van alle drie de juryleden. Volgens Olaf Leenders van Amadeus toonden alle deelnemers aan dat ze weten hoe ze zakenreizigers in de watten moeten leggen en was de keuze van de winnaars niet eenvoudig.

Deze erkenning is een echte motivatie voor ons… en zeker omdat we een kleine speler zijn tussen al die bekende namen”, zegt Nancy Vanden Berghe, sales manager, van het Sandton Grand Hotel Reylof.  “Na 4 jaar elke morgen dit hotel te zijn binnengewandeld, denk ik nog altijd ‘wat een geweldig en prachtig hotel is dit toch om voor te werken. We willen ook onze klanten laten meegenieten van dit succes en hebben een verrassing in petto voor bedrijven die de laatste twee maanden van het jaar bij ons vergaderingen organiseren.