De afdeling sloten en sleutels van het Gentse Eurolock is overgenomen door Slotencentrale Mechelen. Die laatste breidt zo haar slagkracht in de provincies Oost- en West-Vlaanderen uit. Yves Delhouffe van Eurolock wordt vennoot binnen de nieuwe werking. “Ik zie hier mooie vooruitzichten. De samensmelting is een uitstekende zaak voor beide bedrijven”, aldus Yves Delhouffe.

Slotencentrale Mechelen versterkt met de overname haar stevige positie op het vlak van inbraakbeveiliging. “Onze slotenmakers zijn wijd verspreid in Oost- en West-Vlaanderen, terwijl Slotencentrale Mechelen goed vertegenwoordigd is in de andere provincies”, legt Yves Delhouffe uit. “Dankzij de fusie verwerven we samen een sterke marktpositie in de beveiligingssector.” De bundeling van de krachten tussen Eurolock en Slotencentrale Mechelen zorgt ervoor dat de klant sneller een slotenmaker over de vloer krijgt voor de installatie of herstelling van sloten. “We bieden vandaag een optimale service. Door de overname hebben we nu afdelingen in heel Vlaanderen. Of de klant in Limburg, Antwerpen of West-Vlaanderen woont, we zorgen nu overal voor een efficiënte oplossing”, zegt Jellis Marynen, zaakvoerder van Slotencentrale Mechelen.

De 8 personeelsleden van Eurolock, die deel uitmaken van de afdeling sleutels en sloten, krijgen een plaats in het Mechelse familiebedrijf. De andere afdelingen van Eurolock gaan verder onder een andere naam. Slotencentrale Mechelen en Eurolock zijn samen goed voor meer dan 50 jaar ervaring in de beveiligingssector.