Gentse onderneemster ziet brood in niche van tafeldecoratie

19bad22Stephanie Verbrigghe begint met de eindejaarsfeesten in zicht weer aan een drukke periode. Een jaar geleden richtte ze in Gent haar bedrijfje De Tafeldecorateur op, dat kan terugblikken op een eerste succesvolle twaalf maanden.

“Ik hou ervan alles tot in de puntjes te verzorgen zodat de gastheer, de gastvrouw en de gasten ten volle kunnen genieten”, zegt ze. “Mijn grootste kracht is dat ik heel creatief een leuk concept kan bedenken en tot in de puntjes uitwerken. Ik word er oprecht gelukkig van als ik dan zie dat klanten die mij inhuren voor onder meer themafeesten, jubilea, communiefeesten, trouwfeesten, eindejaarsdiners en nieuwjaarsrecepties echt tevreden zijn.”

Stephanie Verbrigghe zorgt naar eigen zeggen niet alleen voor een professionele styling, maar ook voor een passende aankleding en voor de juiste sfeer.

Mensen krijgen meer en meer oog voor detail, zo blijkt tegenwoordig uit alle trendrapporten. De steeds verder schrijdende digitalisering krijgt tegengewicht door meer aandacht voor het analoge en voor menselijke verbinding. Mensen willen in een woelige wereld met veel angst, onzekerheid en twijfels benadrukken hoe belangrijk echte vrienden zijn en daarom willen ze dat bij feesten alles tot in de puntjes is geregeld. Stephanie Verbrigghe speelt met De Tafeldecorateur dus perfect op de tijdsgeest in.

“Ik leef voor mijn passie”, zegt ze. “Boeketten samenstellen en tafels en
en ruimtes origineel en professioneel aankleden, zodat voor de gasten een wowgevoel ontstaat en zodat tijdens dat magische feestmoment echt menselijke verbinding is gecreërd, is helemaal mijn ding. En die passie beleven als ondernemer is helemaal fantastisch.”