GENT – Invisible Puppy breidt haar actieradius uit. Naast het hoofdkantoor in Gent beschikt het digitale marketingbedrijf nu ook over een vestiging in Antwerpen. Het bouwt daarbij verder op de reeds bestaande expertise van Amazus dat kantoren heeft in Fosbury & Sons aan het Albertpark.

“Op verzoek van vele klanten openen we met Invisible Puppy een tweede vestiging, meer bepaald in Antwerpen. Op die manier willen we bedrijven van Antwerpen tot Limburg van dichtbij kunnen bijstaan met het uitdenken en uitwerken van hun digitale strategie”, klinkt het. “Bovendien kunnen klanten dankzij de fusie met Amazus nu nog meer rekenen op de best mogelijke professionele ondersteuning in het domein van digitale marketing.”

Gepassioneerde puppy’s

Invisible Puppy helpt ambitieuze managers bij het uitzetten van hun digitale strategie. Daarvoor beschikt de Gentse scale-up over een team van 15 gepassioneerde digital natives die door een 10-tal ervaren senior marketeers worden omringt. Naast een brede basiskennis heeft elke puppy ook zijn of haar eigen expertise in verschillende domeinen, gaande van digitale marketing over inbound, outbound en e-commerce tot marketing automation.

“Samen met de marketing manager bekijken we hoe het bedrijf digitaal kan transformeren, hoe verkoop online geoptimaliseerd kan worden en welke digitale kanalen zo efficiënt mogelijk benut kunnen worden. Bedoeling is uiteraard om vanuit die digitale marketing duidelijke positieve resultaten te genereren. Nadien gaan we in vele gevallen verder als coach en/of sparringpartner van de marketing manager.”