Gentse winkel van Colombini Casa is visitekaartje voor verdere expansie

aaacasaDe Italiaanse groep Colombini Casa, die vorig jaar in ons land neerstreek met de opening van een winkel in Roeselare, heeft sinds vorige week ook een winkel in Gent. De opening van de Gentse vestiging op de Ghelamco site, die wordt gerund door Vicky Kiekens en Mark Mortier,  is niet onopgemerkt voorbijgegaan, onder meer dank zij reclamestickers op de bussen van De Lijn.

De Gentse vestiging wordt door Colombini trouwens gezien als een visitekaartje dat dankzij een nieuw winkelconcept, dat werd ontwikkeld in samenwerking met de gerenommeerde architect Massimo Castagna, de verdere uitrol in Europa moet stimuleren.

De Colombini Group is al bijna 50 jaar een toonaangevende producent van betaalbare Italiaanse designmeubels. De groep telt momenteel 64 winkels onder de enseignes Colombini Casa en Febal Casa in verschillende Europese landen.

De collectie varieert van creatieve en kleurrijke kinderkamers over elegante en hedendaagse woonkamers tot functionele keukens en gezellige slaapkamers. Bovendien bevat ze een brede waaier aan accessoires die de Italiaanse sfeer ademen. Daardoor profileert Colombini Casa  zich als “de leverancier voor het hele huis”. De vestiging in Gent is de tweede van de groep in België, maar de ambities van CEO Emanuel Colombini reiken nog veel verder en de groep is dan ook volop op zoek naar kandidaat-franchisenemers.