Geslaagd VOKA-event rond opvolging in familiebedrijven

000000000huygheDe Vlaamse economie wordt nog altijd grotendeels gedragen door kmo’s en veel van die kmo’s zijn echte familiebedrijven. Naast de vele andere items die de bedrijfsleiders van deze ondernemingen dagelijks op hun bord krijgen, is ook de opvolging vaak een bron van bezorgdheid. Daarom organiseerde VOKA bij brouwerij Huyghe in Melle een happening waarop experts en ervaringsdeskundigen uitleg gaven om het opvolgingsproces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Tachtig bedrijfsleiders uit heel wat diverse sectoren luisterden met de nodige aandacht naar Karel Vercruysse van Deloitte en Francis Denoo van Guberna, naar bedrijfstheater Klein Barnum dat voor een humoristische noot zorgde met herkenbare sketches,  gegrepen uit het familiale ondernemersleven, en naar Pieter Bogaert  van Confiserie Bogaert-Desmet uit Aalst  en Jeroen Dombrecht van Dombrecht Distribution uit Zele.  Zij deelden een open en eerlijke getuigenis met hun collega-ondernemers.

De mooie opkomst, het inhoudelijk sterke programma en veel gelegenheid tot netwerking bij de Oost-Vlaamse bieren bij uitstek van Brouwerij Huyghe, was deze editie van de Family Business Happening zonder meer geslaagd.