gevers2De Gentse afdeling van Gevers heeft het centrum van Gent achter zich gelaten. Het IP-adviesbureau dat onder meer samenwerkt met de Universiteit van Gent, had een vestiging op de Kouter, maar heeft nu zijn intrek genomen in een nieuw gebouw aan het Sint-Pietersstation. Mobiliteitsproblemen lagen aan de basis van de verhuis.

Het bedrijf dat in intellectuele-eigendomsrechten gespecialiseerd is, ondervond dat het trajectdeel van het station of van de buitenring van Gent richting het centrum zeer tijdrovend was. “De negatieve verkeerservaring zorgde ervoor dat, ondanks de inhoudelijk sterke dossiers, een vervolgafspraak zelden volgde”, klinkt het. Met de nieuwe locatie komt daar nu verandering in en dat leidt tot tevredenheid bij werknemers en klanten. Het nieuwe gebouw beschikt over een parkeerplaats en een fietsenstalling. “De referentie van het Sint-Pietersstation inspireert klanten om niet met de wagen, maar met de trein of tram te komen.”

De hoofdzetel in Diegem is vanuit Oost- en West-Vlaanderen moeilijk te bereiken buiten de middag. Dankzij de goede bereikbaarheid van de Gentse afdeling die het bedrijf nu heeft, is Gevers ook lokaal aanwezig voor ondernemers uit deze kant van Vlaanderen. De duurzame en professionele kantooromgeving zorgt er bovendien voor dat afspraken een groter businessgehalte hebben.

IP-adviesbureau Gevers heeft afdelingen in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt en Luik. Ook in het Zwitserse Neuchâtel en de Franse steden Parijs en Toulouse is het adviesbureau gevestigd.