0876047Op donderdag 22 september organiseert het Aalterse adviesbedrijf Goalpartner in samenwerking met Go4Jobs en KMO Support Meetjesland een infosessie over loopbaancoaching. Die is bedoeld om ondernemers en hr-verantwoordelijken te wijzen op de vele nog onbekende mogelijkheden die loopbaancoaching te bieden heeft.

De infosessie vindt plaats van 18u30 tot 21 uur in het dienstencentrum Oud Sint-Jozef in de Mevrouw Courtmanslaan in Maldegem.

Expert Jan De Keyser (foto) van “My future works” zal de deelnemers duidelijk maken hoe loopbaancoaching, die werknemers én zelfstandigen een traject aanbiedt waarin ze hun talenten echt leren ontdekken en waarin ze leren om keuzes te maken, tot heel veel positieve resultaten kan leiden omdat mensen na loopbaancoaching terug echt plezier vinden in het werk.   Sinds 1 juli 2013 heeft elke werkende of zelfstandige in Vlaanderen met tenminste één jaar werkervaring per periode van 6 jaar recht op 8 uur loopbaancoaching. Tijdens deze coaching ontwerpt de coachee samen met zijn coach de loopbaan die écht bij hem past, en onderzoekt hij op welke manier hij zich verder kan ontwikkelen.  De pakketten hebben de vorm van elektronische loopbaancheques en worden uitgegeven door de VDAB.  De coaches van My Future Works bieden loopbaancoaching aan op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel.

Na de sessie is er een netwerkmoment dat wordt aangeboden door de brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde.