Grant Thornton, onder andere gevestigd in Gent, heeft een akkoord bereikt met De Witte-Viselé Associates (DWVA) uit Wemmel. Die laatste zal toetreden tot het adviesbedrijf met expertise in audit, accountancy en tax & legal. Grant Thornton breidt zo haar accountancy- en fiscale dienstverlening in de Brusselse en Waalse regio verder uit.

“Deze uitbreiding past uitstekend binnen de strategie van Grant Thornton. Wij zijn reeds lang op zoek naar een juiste partner om onze fiscale, accountancy en andere adviesdiensten in de Brusselse en Waalse regio verder te ontwikkelen. Met DWVA hebben wij de perfecte match gevonden. Dankzij onze gebundelde krachten kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van groeiende en dynamische ondernemingen”, aldus Paul De Weerdt, managing partner van Grant Thornton. Het team wordt uitgebreid met 20 experten in diverse accounting- en tax-specialisaties.

Specialist in de sector

DWVA werd opgericht in 1997 en slaagde erin een succesvolle praktijk als financiële dienstverlener in consolidatie, accountancy en (internationale) fiscaliteit uit te bouwen. Tot de klanten behoren zowel regionale, multinationale als beursgenoteerde ondernemingen.

“De aansluiting bij het Grant Thornton-netwerk brengt onze klanten en medewerkers in contact met hun internationale expertise”, benadrukt Sigrid Viselé, managing partner bij DWVA, de voordelen. “Onze klanten die onze persoonlijke en multidisciplinaire aanpak weten te appreciëren, zullen merken dat wij hier garant voor blijven staan. De nieuwe omgeving biedt extra mogelijkheden om nog meer toegevoegde waarde in onze adviezen te kunnen inbouwen.”

Grant Thornton telt meer dan 47.000 medewerkers in meer dan 130 landen. In België stelt het bedrijf 160 personeelsleden tewerk, verspreid over de kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Doornik, Hasselt, Turnhout en Jumet. De verleende diensten van Grant Thornton in België zijn audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies.