Graphius en Flyer.be slaan de handen in elkaar

FEB_GeersGraphius uit Oostakker, de grootste offline drukkerij van België, kondigt een partnership aan met Flyer.be, de grootste online drukkerij van België, die gevestigd is in Brugge.  Met deze samenwerking bevestigen beide bedrijven hun doel om zowel online als offline uit te groeien tot één van de grootste internationale spelers op de markt.

“De alliantie biedt ons een uitgelezen kans om onze zakelijke klanten een online- antwoord te bieden op de vraag naar drukwerk”, zegt Denis Geers, CEO van Graphius (foto). “Graphius zal de webexpertise van Flyer.be inzetten om verschillende onlinediensten op te starten en bestaande diensten te verbeteren. Met een partner als Flyer.be kunnen we ook op de almaar groeiende onlinemarkt sterker onze stempel drukken.”

Ook Ahmed Hilami, de CEO van Flyer.be is bijzonder in zijn nopjes met het samenwerkingsakkoord. “Dankzij dit partnership breidt de productiecapaciteit van Flyer.be gevoelig uit”, geeft hij aan. “Door gebruik te maken van de expertise en het uitgebreide machinepark van Graphius kunnen we onze klanten een groter productgamma voorstellen en hen sneller beleveren.”

Beide bedrijven  benadrukken dat het afgesloten partnerakkoord geen jobs zal doen verdwijnen, maar integendeel de kans zal biedeen om bijkomende banen te creëren.