Griet Allaert en Kate Verniest richten Amazing Fish op

grietOp 1 december geven Griet Allaert (foto) en Kate Verniest de aftrap voor hun nieuwe bedrijf dat de naam Amazing Fish meekreeg. De kick-off vindt plaats in hun splinternieuwe kantoor in de Galglaan in Gent. Amazing Fish is het resultaat van de samensmelting van de bureaus Vinddevis en Amazing Interactions, waarvan beide dames respectievelijk aan het hoofd stonden.

Amazing Fish wil naar eigen zeggen een unieke combinatie bieden van marketingadvies, telemarketing en influencer marketing. “De diensten zijn complementair en versterken elkaar.”

Griet Allaert stond met Vinddevis  vanuit Aalter KMO-zaakvoerders bij met strategisch marketingadvies en marketingcoördinatie.  De naam Vinddevis verwijst naar het feit dat er veel vis in de vijver zit, maar dat je de juiste vis moet vinden om als bedrijf te kunnen groeien.
Amazing Interactions is al jaren actief binnen het domein telemarketing. Veel mensen schuwen callcenters maar met de juiste strategie en een persoonlijke aanpak boek je kwalitatieve resultaten.  Dat bewijst Kate Verniest bij al haar projecten.
Kate Verniest en Griet Allaert hechten belang aan die persoonlijke aanpak en de strategische onderbouwde invalshoek. De diensten zijn volledig complementair en versterken elkaar. Daarom slaan ze de handen in elkaar en presenteren ze met trots “Amazing Fish”. Naast de bestaande activiteiten rond marketingadvies en telemarketing komen ze naar buiten met een nieuwe afdeling Influencer marketing.
“Met influencer marketing werken we in eerste instantie voornamelijk op online mond-tot-mond reclame”, zeggen de onderneemsters. “Het belang van mond-tot-mond-reclame is en blijft ontzettend belangrijk.  Mensen vertrouwen op de aanbevelingen van hun netwerk en vinden zo de weg naar een product, een dienst of een organisatie. Door van al hun stakeholders ambassadeurs te maken kunnen organisaties heel veel bereiken.  De uitdaging bestaat erin dat potentieel zowel online als offline te activeren en daar willen we met Amazing Fish graag bij helpen.”