Gunther Everaert brengt Europese top van incentive sector naar Gent

naamloosGunther Everaert, managing director van de SwingGroup, een bedrijf dat in Gent werd opgericht en later verhuisde naar Mariakerke, maar nu opereert vanuit Brugge, organiseert dit jaar opnieuw de “Incentive Marketing Association Europe” meeting. Vorig jaar was dit event erg geslaagd in Brugge met liefst zeventig internationale deelnemers. Dit jaar vindt deze hoogmis voor de incentive sector plaats in de Gentse Opera op donderdag 8 december (zie: http://bit.ly/2fy22IP ).

“We hebben opnieuw een sterk programma uitgewerkt op deze uitzonderlijke locatie om een Benelux- en internationaal publiek warm te maken om naar Gent af te zakken,” aldus Everaert. “Aansluitend houden wen een netwerkdrink in het Groot Vleeshuis waar we onze gasten kennis zullen laten maken met de vele Oost-Vlaamse streekproducten. Op vrijdag 9 december is er een  optioneel programma waarbij aan de hand van een city tour van de Middeleeuwen tot nu Gent onder de aandacht zullen brengen. Naast de stadswandeling organiseren we een boottrip op de Gentse binnenwateren en we eindigen met een lunch met typische lokale gerechten.”

De SwingGroup is Benelux-marktleider in online incentive-oplossingen. De laatste jaren richt SwingGroup Brugge zich met zijn online incentive-oplossingen ook tot andere Europese én overzeese landen. SwingGroup werd in 2002 opgericht door Gunther Everaert. Vanuit zijn ervaring met HR-communicatie leerde hij dat gemotiveerde medewerkers grenzen kunnen verleggen. En dus specialiseerde hij zich gaandeweg in motivatieprogramma’s voor zowel HR als sales en marketing. (KC/GD).