HAJP: nieuwe winkel met hippe woonaccessoires

HAJPIn april van dit jaar ging op de markt van Deinze de interieurzaak HAJP open. Dat is de fonetische schrijfwijze en de Deense vertaling van het Engelse “hype”. De zaakvoerders Kristof De Waele en Sven De Letter vonden immers dat er nood was aan een winkel met hedendaagse interieur- en woonaccessoires.

“De eerste zes maanden hebben bewezen dat we ons niet hebben vergist”, zegt Kristof De Waele die voordien gedurende meer dan tien jaar een succesvolle bloemenzaak uitbaatte in Astene.

Opvallend in de showroom zijn niet alleen de woonacessoires, maar ook de meubelen, de eigenzinnige gadgets en de wandobjecten die elk interieur perfect kunnen aanvullen.

HAJP biedt onder meer tapijtcollecties van Linie Design, bluetooth speakers van Kreafunk, wandystemen van String en de designklassiekers van Gubi.

“Ons publiek weet inmiddels dat we ons proberen te onderscheiden met merken die niet noodzakelijk erg bekend zijn, maar die wel een perfecte vertaling kunnen zijn van persoonlijke keuzes”, geeft Kristof De Waele nog aan. “Naast objecten die worden gekenmerkt door Scandinavische eenvoud en puurheid bieden we ook frisse niet-Scandinavische producten aan, zoals de eigenzinnige collectie van het Duitse Pulpo, producten van het Israëlische Mikabarr, geurkaarsen van Izaio en beddengoed van Snurk. We proberen ons aanbod constant te vernieuwen.” (foto: Valerie Clarysse)