In oktober 2016 richtte Katrien Devos, captain van HRbuilders, de Gentse holding VALUEbuilders op. De groep is nu klaar voor een nieuwe stap en benoemt Hans Joris tot ceo van de VALUEbuilders groep. “Het succes van HRbuilders evenaren in sales en finance is een erg grote uitdaging. Het stelt me in staat om mijn ervaring en managementvaardigheden aan te wenden, en zo VALUEbuilders klaar te maken voor de volgende groeifase”, aldus de nieuwe ceo Hans Joris.

Hans Joris startte zijn loopbaan bij SD Worx als payroll consulent en promoveerde daarna tot business unit manager, HR-directeur en ceo van SD Worx België. Ondertussen heeft hij al meer dan 20 jaar bedrijfservaring in human resources. Hans Joris en Katrien Devos zijn geen onbekenden voor elkaar. Hun eerste samenwerking dateert van 15 jaar geleden bij SD Worx, toen Katrien Devos door Hans Joris zelf een contract werd aangeboden. “Na haar loopbaan bij SD Worx, ben ik Katrien nooit uit het oog verloren. De opstart van VALUEbuilders trok mijn aandacht. Het is ronduit indrukwekkend wat zij en haar team tot nog toe gerealiseerd hebben. Ik ben dan ook zeer enthousiast om opnieuw met haar te kunnen samenwerken, mijn schouders onder dit mooie project te zetten en de droom van VALUEbuilders waar te maken.”

VALUEbuilders helpt andere bedrijven die nood hebben aan flexibele en resultaatgerichte interimmanagers in sales, human resources en finance. De groep bestaat uit HRbuilders en de twee zusterbedrijven SALESbuilders en FINANCEbuilders. Met het snelgroeiende Passion4Sales kwam er een eerste participatie. HRbuilders is in België de innovatieve marktleider op het vlak van HR Interim Management met klanten in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. De geconsolideerde omzet bedroeg in 2016 zo’n 7 miljoen euro. De holding VALUEbuilders heeft kantoren in Antwerpen, Ronse, ’s-Gravenbrakel. Het hoofdkantoor bevindt zich in Gent. Al de verbonden bedrijven van de groep zijn samen goed voor meer dan 120 medewerkers.