Geert_VanheesGeert Vanhees (foto) is een senior groeistrateeg met dertig jaar ervaring, die zowel kleine als grote bedrijven hielp bij hun groei. Hij is naast managing partner bij 4Growth ook vaste docent in business-, marketing-, communicatie- en innovatiestrategie bij onder andere de Vlerick Business School. Hij begeleidde de laatste 10 jaar zo’n 130 bedrijven naar groei. Hij weet noodzakelijke theoretische concepten op zo’n pragmatische en eenvoudige manier te vertalen dat men de volgende dag met een eigen groeiplan kan starten.

Op donderdag 2 juni komt hij bij Groeiatelier in Gent een interessante opleiding van één dag geven over de meest cruciale aspecten van groei in businessstrategie, innovatiestrategie en merkstrategie.

Gebaseerd op zijn ruime ervaring bij een 100-tal groeibedrijven, stelde Geert Vanhees een ruime vragenlijst over alle cruciale aspecten van groei in business en innovatiestrategie samen voor CEO’s en managers. Het doel daarvan bestaat erin om ondernemers te helpen om de groei van hun organisatie onder controle te houden.

Door middel van een heleboel theoretische modellen en praktijkcases verduidelijkt Geert Vanhees hoe je als CEO of manager deze waardevolle checklist efficiënt kan gebruiken.

“Na de workshop kunnen de deelnemers naar huis met een persoonlijk to do-lijstje waarmee ze meteen aan de slag kunnen”, zegt Michaël Boschmans van Groeiatelier, het onafhankelike kenniscentrum voor en door ondernemers dat in samenwerking met diverse onafhankelijke experts een ruim en gevarieerd aanbod verzorgt van seminars, workshops en matchmaking events.