GENT – Coachcentrum School4POWER en creatief bureau Heren Loebas zijn de voorbije dagen druk in de weer geweest. Ze hebben heel wat mensen op weg geholpen om hun gevoelens te uiten. Op Valentijn konden geïnteresseerden zo hun geliefde verrassen met een gepaste boodschap op hun ramen.

Liefde vraagt aandacht, regelmatig herhalen wat de ander voor ons betekent en hoe graag we onze dierbaren zien. Hier de juiste woorden voor vinden is niet altijd even makkelijk. Het Gentse coachcentrum School4POWER merkt op dat dit een wederkerend pijnpunt vormt bij koppels.

Dit taboe was de inspiratie voor een opvallende campagne van coachcentrum School4POWER en het Gentse bureau Heren Loebas. “We hebben de mensen geholpen om hun liefde te verwoorden aan de hand van sierlijke, handgeschreven liefdesboodschappen. De liefdesboodschap komt terecht op het raam van de woning van de persoon wie ze bedoeld is”, zegt Stijn D’Hondt van Heren Loebas.

Door de boodschappen op een raam te plaatsen, geniet de hele buurt van de liefde mee. “Op deze manier helpen we koppels om hun gevoelens te uiten tegenover elkaar en maken we van Gent de meest liefdevolle stad.”

Het Gentse Heren Loebas is een creatief bureau dat in 2015 werd opgericht. Gentse creatieve collectief van Stijn D’Hondt en Peter Van de Sijpe werkte reeds campagnes uit voor Toerisme Vlaanderen, Broederlijk Delen, Duvel en VRT.