AAEAAQAAAAAAAAdoAAAAJGM5ODczODdlLTA3MDItNGM5Yi1iODAxLTAyOTE3MGQyNDMwMgDe vraag naar HR Interim Managers bij bedrijven blijft groeien en dus ging het Gentse HRbuilders op zoek naar een nieuwe matchmaker voor de Belgische markt. Hilde Ampe wordt de derde enthousiaste Belgische HR Business Partner naast robby De Caluwé en Isabelle Van Hecke.

“Met Hilde in ons team zijn wij klaar voor #TheFutureOfWork waarin HR Interim Management een nog grotere rol zal spelen”, zeggen Lesley Arens en Katrien Devos.

Hilde heeft een Master Toegepaste economie en begon haar loopbaan in de telecom sector. Ze ruilde in 2006 Afrika en Zuid-Amerika opnieuw in voor België nadat ze daar 10 jaar lang meegewerkt had aan verschillende ontwikkelingsprojecten. Terug in België ging ze aan de slag als interimmanager in de retail- en medical sector en professionaliseerde ze zich in coaching en NLP.

Katrien Devos over haar keuze voor Hilde: “Ze stelt dezelfde hoge eisen die je van elke professionele matchmaker mag verwachten. Hilde is bovendien geen onbekende voor ons. Ze was één van de eerste 100 HR Interim Managers die ik ontmoette in 2008 toen ik HRbuilders heb opgestart en we bleven contact houden. Ze is gedurende al die jaren een HRbuilders ‘fan’ gebleven. Ik ben dan weer een fan van haar loyaliteit, resultaatgerichtheid en energie.”

Lesley Arens staat ook volledig achter de keuze voor Hilde: “Hilde is naast een goeie coach ook strategisch heel sterk. Ze heeft een sterke voeling met de business en zal samen met Robby De Caluwé en Isabelle Van Hecke ons netwerk in België zeker kunnen uitbreiden zowel naar freelancers toe als naar klanten die op zoek zijn naar tijdelijke HR support.”

Hilde over haar beslissing: “Het is voor mij een echte uitdaging om deel uit te maken van het HRbuilders #dreamteam. HRbuilders waarden, Commitment, Authenticity, Transparency en Enthusiasm, zijn exact diegene waar ik ook belang aan hecht.”

Hildes nieuwe uitvalsbasis is de kantoorboot in Gent, Cate. Die naam is trouwens een afkorting van de bedrijfswaarden.