Hoe kunnen we loskomen uit de economische stagnatie?

00000000000pascpaOp 12 maart 2015 organiseert Beobank in het ICC in Gent een conferentie met als titel “Hoe loskomen uit de economische stagnatie”. De toespraak zal worden gehouden door Pascal Paepen, de man die jaar en dag op radio en televisie duiding heeft gegeven bij het financiële reilen en zeilen van de wereld.

Beobank is van oordeel dat in de snel veranderende financiële wereld alle beleggers nood hebben aan onafhankelik advies en organiseert daarom regelmatig conferenties. Pascal Paepen, docent Bank en beurs aan de KU Leuven, Campus Brussel en aan de Thomas More Hogeschool, lichtte voor ons een tipje van de sluier over de aspecten die in zijn toespraak aan bod zullen komen.

“Uiteraard wil ik het hebben over de lage koers van de euro, die mooie exportkansen biedt, ook aan kleindere ondernemingen. Daarnaast  kunnen we niet voorbij aan de noodzaak aan innovatie. Ik weet dat dit een afgezaagd mantra lijkt, maar zonder innovatie raken we er niet uit.” Nadat de aanwezigen de kans zullen hebben gekregen om met de spreker in debat te gaan, volgt ook nog een voorstelling van de specifieke beleggingsbenadering van Beobank en de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met de beleggingsadviseurs van Beobank.