Een Chinese delegatie van verpakkingsdesigners en –specialisten heeft een bezoek gebracht aan designbureau Quatre Mains. Tijdens hun rondreis in Europa, die eveneens halt houdt in grote steden als Amsterdam, Düsseldorf en Parijs, maakte de groep tijd voor een exclusief bezoek aan het bedrijf in Maldegem-Donk. Op die manier konden ze de unieke werkwijze binnen het verpakkingsdesignbureau beter leren kennen.

Brigitte en Jean Jacques Evrard, oprichters van de internationaal gerenommeerde verpakkingsdesignwedstrijd Pentawards, namen de groep op sleeptouw en wilden Quatre Mains niet over het hoofd zien. Met 13 gewonnen Pentawards behoort het bureau tot één van de beste designbureaus in België op vlak van verpakkingsontwerp. “Dit bezoek is nogmaals een bewijs dat we met onze aanpak bij Quatre Mains een topteam hebben neergezet dat internationaal heel wat belangstelling wekt”, aldus Patrick De Grande, creatief directeur bij Quatre Mains. De Chinese delegatie bestond uit designers, vertegenwoordigers uit de verpakkingsindustrie, professoren, journalisten en geïnteresseerden in verpakkingsontwerp. Onder meer HuangLi, hoofdredacteur van het Chinese Green Packaging Magazine maakte deel uit van de groep.

Quatre Mains is een branding en packaging designbureau, 26 jaar geleden opgericht door Patrick De Grande en Els Goethals. De zaak is gevestigd in Maldegem-Donk, in het voormalige Hotel La Sapinière en het oude stationsgebouw. “Wij houden ervan om onze klanten te verrassen met creatieve verpakkingsontwerpen die een impact op de consument nalaten”, aldus Patrick De Grande. Tot die klanten behoren onder andere Spa, Delhaize en Jules Destrooper. Bij Quatre Mains werken 16 mensen.