Horecaondernemer zorgt voor vernieuwing in Destelbergen

cha_flo_02-1d1131f46ea878669953c6fef6b7b501-activity-gallery-nIn 2000 opende wijnwinkel Vinoland zijn deuren in Destelbergen. Nadien kwam er met Chaflo & Co ook een wijnrestaurant bij, dat zich sterk profileerde met het aanbieden van aangepaste kwaliteitswijnen bij elk gerecht en met de optie om de gekozen wijn ook aan te schaffen in de wijnhandel, die ondertussen de naam Time2Wine kreeg.

Het restaurant kreeg de afgelopen jaren de nodige bekendheid bij plaatselijke ondernemers omwille van zijn businesslunches tegen betaalbare prijzen en omwille van de regelmatig georganiseerde wijnproeverijen.

Onder impuls van Michel Meesen, die sterk blijft geloven in de kracht van de combinatie van horeca en retail,  is het restaurant nu grondig vernieuwd. Het kreeg een volledig nieuw interieur en opent op 1 december opnieuw de deuren. De horecaondernemer beperkte zich echter niet alleen tot het vernieuwen van het restaurant, want ook de wijnboetiek werd uitgebreid met een trendy wijn- en tapasbar die de naam Bobo & C° meekreeg en die een plaats wil zijn om even tot rust te komen. “En als kers op de taart beschikken we door het vernieuwingsproject nu ook over een gloednieuwe banketzaal voor groepen tot 60 personen”, meldt Michel Meesen nog.  “Ook Destelbergen heeft immers recht op culinaire verwennerij.”