Hotel Serwir breidt capaciteit uit

hp_foto_01renoHet bekende Hotel Serwir uit Sint-Niklaas dat net als onder meer Hotel Gosset uit Groot-Bijgaarden en Auberge du Pêcheur uit Sint-Martens-Latem deel uitmaakt van de door de broers Serge en Dimitri  Vermeersch geleide Flanders Hotel Holding.

1000 m², dat wordt de totale oppervlakte van het nieuwe complex waarmee Hotel Serwir wordt uitgebreid. Midden november 2016 wordt het startschot gegeven voor de bouwwerken. De 26 state-of-the-art hotelkamers in het nieuwe bijgebouw zullen worden opgeleverd begin 2018.

Recent werd, in nauwe samenspraak met de stad Sint-Niklaas, de bouwvergunning afgeleverd. De werken gaan nog deze maand van start. “Toch zullen onze gasten op geen enkel moment hinder ondervinden van de werkzaamheden,” benadrukt het management van Hotel Serwir.

Met deze capaciteitsuitbreiding biedt Hotel Serwir een antwoord op de vraag uit de markt naar het ontvangen van grotere groepen. Bovendien worden de luxekamers uitgerust met de meest moderne technieken. Hotelgasten zullen er kunnen genieten van airconditioning, satelliettelevisie en wifi. Wie aan zijn conditie wil werken, zal tevens gebruik kunnen maken van de moderne fitnessruimte. Het spreekt voor zich dat duurzaamheid bij de bouw een essentiële factor is. Zo bijvoorbeeld zijn de nieuwe standaarden op vlak van groene energie en isolatie belangrijke leidraden bij deze realisatie.

De uitbreiding met 26 kamers brengt het totale aantal kamers op 80 en bevestigt het vertrouwen dat Hotel Serwir heeft in de toekomst. Een uitstekende bereikbaarheid, de centrale ligging op de driehoek Antwerpen – Brussel – Gent en de ruime en gratis parking behoren tot de onmiskenbare troeven die Hotel Serwir zijn gasten biedt.  Door de jaren heen groeide Hotel Serwir uit tot een gevestigde waarde. Met deze uitbreiding wordt het meer dan ooit hét trefpunt voor privé- en zakenmensen in het Waasland.