EKE – Huurland heeft zopas de deuren van haar elfde vestiging geopend. Na Oost- en West-Vlaanderen gaat het bedrijf uit Eke ook aan de slag in het Vlaams-Brabantse Zellik.

Huurland, dat machines verhuurt en advies voor bouw, renovatie, industrie, huis en tuin verleent, heeft een nieuw filiaal geopend op Doornveld 80 in Zellik langs de verbindingsweg tussen Brussel en Asse. Vanuit Zellik richt de onderneming zich voornamelijk op bedrijven en particulieren uit de regio Brussel, Zelilk, Asse en Meise. Christophe Melckebeeck neemt er de leidinggevende rol op.

“In Zellik beschikken we over een groot magazijn. Zo staat het uitgebreide gamma aan bouw- en tuinmachines, grondverzet, hoogwerkers en generatoren altijd beschikbaar”, zegt Sofie Ameloot, zaakvoerder van Huurland. “Er is ook ruime parkeerplaats waardoor het laden en lossen aanzienlijk makkelijker wordt.”

Lokale aanpak

Huurland levert het grootste deel van de machines met eigen vrachtwagens. “Zo leveren we snel en probleemloos minigravers tot 8 ton of hoogwerkers tot 21 meter. Met het nieuwe filiaal kunnen we onze lokale aanpak ook in deze regio kracht bijzetten”, aldus Sofie Ameloot.

Naast Zellik en het hoofdkantoor in Eke is Huurland ook actief in Aalst, Brugge, de Gentse haven, Kortrijk, Maldegem, Oostende, Oudenaarde, Roeselare en Zele.