Hyboma realiseert uniek bouwproject in Eke

hybomaBouwmaatschappij Hyboma uit Kortemark, die ook een kantoor heeft in Gent,  start binnenkort met een uniek project in Oost-Vlaanderen. In Eke realiseert het bedrijf 34 nieuwe BEN-woningen (BEN staat voor Bijna Energie Neutraal).

“Het belooft een uniek project te worden voor de omgeving”, zegt Frank Vanmeenen, commercieel directeur bij Hyboma. “We wijken namelijk af van de klassieke verkaveling door op voorhand al de bouwstijl van de woningen volledig uit te tekenen. Op die manier creëren we een moderne verkaveling die één architecturaal geheel vormt en plaats biedt aan projecten met open, halfopen en gesloten bebouwing. Bovendien zijn alle woningen bijna energie neutraal waardoor de kosten om de woning te verwarmen uitermate laag liggen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee van de toekomstige bewoner, maar ook voor de toekomst van onze planeet.”

Hyboma scoort ook met een eerder unieke verkoop & bouwformule. Daarbij zorgt de firma niet alleen voor de bouw van de nieuwe woning, maar ook voor de verkoop van het oude huis. “Klanten hoeven zich dus geen zorgen te maken over een tijdelijke verhuis of over een overbruggingskrediet.” vertelt Frank Vanmeenen.

Hyboma is sinds 1968 actief als algemeen aannemer in de private woning- en appartementsbouw. Al twee generaties lang bouwt het bedrijf duurzame en kwalitatieve woningen met oog voor de wens van de klant en met respect voor het bouwbudget. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt.