Immo Da Vinci opent Brussels kantoor

3027001584000013219Het Gentse Immo Da Vinci profileert zich als professioneel vastgoedkantoor dat niet alleen persoonlijke begeleiding biedt maar zich ook dankzij de competenties van zijn team en dankzij het gebruik van de modernste technologie kan opstellen als de ideale tussenpersoon tussen kopers en verkopers.

“We waren aanwezig op de recente bouwbeurs bis”, zegt zaakvoerder Nicolas De Reuck omdat we in de algemene sfeer van bouwen en wonen onze naambekendheid nog wat wilden vergroten.

Immo Da Vinci mikt heel bewust op het feit dat een investering in vastgoed één van de belangrijkste beslissingen is in een mensenleven. “Daarin mag je niet over één nacht ijs gaan”, zegt Nicolas De Reuck. “Ik weet dat dit een beetje klinkt als het intrappen van een open deur, maar het is wel de waarheid. Vandaar dat wij de slogan hanteren dat “uw investering in het heden uw toekomst bepaalt”. Een investering in vastgoed, om het nu gaat om er zelf te wonen, of als belegging, is nu eenmaal ingrijpend. Dat vergt professionele begeleiding en wij maken ons sterk dat wij die op een dynamische manier kunnen geven. De situatie van iedereen is anders, en wij denken echt mee met kopers, verhuurders en huurders. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, zowel in sales als op juridisch en bankenvlak. Daardoor kunnen wij beantwoorden aan ieders noden.”

Dat de aanpak van Immo Da Vinci aanslaat, wordt bewezen door het feit dat het kantoor nu ook een Brusselse vestiging heeft geopend, meer bepaald in de buurt van de Europese wijk in Etterbeek. “We zijn ervan overtuigd dat we ook daar met onze specifieke aanpak zullen kunnen scoren”, klinkt het nog bij Nicolas De Reuck.