In één keer drie nieuwe kwaliteitscertificaten voor ThyssenKrupp Encasa

chair-stair-lifts-79240-2160073Het Gentse ThyssenKrupp Encasa (TKE) is in België  de marktleider en specialist in trapliften, huisliften en platformliften,die het mee mogelijk helpen maken dat klanten zo lang mogelijk op een comfortabele manier thuis kunnen blijven wonen. Het bedrijf heeft nu drie nieuwe certificaten verkregen die bewijzen dat de onderneming kwaliteit (ISO 9001), respect voor het milieu (ISO 14001) en welzijn en veiligheid van de werknemers hoog in het vaandel voert (OHSAS 18001). Het Gentse bedrijf, blijft ook na zestig jaar dus de lat hoog leggen.

Al meer dan 60 jaar lang vertrouwen meer dan 20.000 klanten in België op de knowhow en professionele service van ThyssenKrupp Encasa (TKE). De producten van TKE voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen (ETL en CE), maar het bedrijf  wil ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen werkte dan ook een jaar aan de voorbereiding om de drie certificaten binn en te halen.

Stephan Hillaert, Managing Director van ThyssenKrupp Encasa België, legt uit: “ThyssenKrupp Encasa is al meer dan 60 jaar actief op de markt en heeft dus een pak ervaring opgebouwd. We evolueerden van een familiaal bedrijf naar een middelgrote onderneming.  En ook onze focus is verschoven van een puur product- naar een klant-georiënteerde aanpak. Met de verschillende certificaten engageren we ons nu om ook qua werkwijze erkende internationale standaarden te respecteren en na te leven.”

Niet de certificaten waren een doel op zich, wel de omkadering die het bedrijf hierdoor creëert en die een nog betere service en kwaliteit voor ogen heeft, voor zowel de klanten als de eigen werknemers. Het behalen van de 3 certificaten samen is alvast vrij uniek te noemen binnen de sector.