Infinimo staat stuk ereloon af aan Beyond The Moon

infinimmoOndernemers nemen steeds meer initiatieven om ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Dat geldt ook voor Jan Dewildeman, de bestuurder van vastgoedmakelaar Infinimo, die met kantoren in Sint-Martens-Leerne en Oudenaarde, sterk verankerd is in Oost-Vlaanderen.

“Wij hebben altijd oog voor de menselijke kant van de business”, zegt hij. “Het is daarom ook eigenlijk logisch dat we de beslissing namen om een goed doel te steunen. De keuze is daarbij gegaan naar de vzw Beyond The Moon, die gezinnen met een langdurig ziek kind even laat ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. Zij organiseren familievakanties waarbij aan alle noden van de ziekte wordt gedacht en waarin alle taken worden overgenomen opdat alle gezinsleden optimaal kunnen genieten van zorgeloze quality-time samen.”

Infinimo wilde graag het recht op zo’n verkwikkende reis, waarbij ook aandacht is voor de behoeften van de ouders, broers en zussen die de ziekte helpen dragen, ondersteunen. Daarom nam de vastgoedmakelaar het initiatief om gedurende enkele maanden een percentage van het ereloon op de woningverkopen af te staan aan de vzw.  “Zo konden we 7.600 euro verzamelen, die twee gezinnen de kans bieden om er even helemaal uit te zijn”, zegt Jan Dewildeman, die cheque overhandigde aan Pascale Somers, manager & mede-oprichtster van Beyond the Moon, in aanwezigheid van ex-topjudoka Gella Vandecaveye, die meter is van de organisatie.