Internationale lof voor uniek interieurontwerp Concept Fashion Store

conceptfashionstoreCreatief  bureau King George uit Sint-Niklaas heeft met zijn interieurontwerp voor de modewinkel Concept Fashion Store in Lochristi  de finale gehaald van een prestigieuze internationale interieurwedstrijd in Londen, de Retail Interior News Award 2014.

Het ontwerp van King George voor de Concept Fashion Store prijkt in het finalerijtje naast namen als Max Mara (Milaan), Oscar De la Renta (Londen) en Galeries Lafayette (Beijing).

King George bedacht een uniek concept voor de winkel in Lochristi die een oppervlakte heeft van 1.250 vierkante meter en kledingmerken verkoopt zoals Superdry en Scotch & Soda.

De zaak beschikt over grote zwarte serres, een verticale tuin en een boom die zelfs tot aan het dak reikt. Interieurarchitecten Jan Soete en Nicolas Block, ook zaakvoerder van King George, maakten er een grondig doordacht ontwerp voor. “Voor de Concept Fashion Store in Lochristi hebben we de link gelegd tussen mode en de bloemenstreek die Lochristi altijd is geweest. Blijkbaar valt dat ook in internationale kringen op.”

De organisatoren ontvingen zo’n zeshonderd inzendingen. De winnaar wordt op 30 oktober bekendgemaakt tijdens de award-ceremonie in de prestigieuze Saatchi Gallery in Londen.