Introduce ondersteunt jong artistiek talent

Introduce ziet competentiemanagement heel breed.  Niet alleen worden de competenties van kandidaten in kaart gebracht en staan ze garant voor kwalitatieve development centers, maar ook de competenties van jong artistiek talent worden naar waarde geschat.

Het MUDA | Kunstencentrum in Evergem – dichtbij Gent – verenigt onderwijs, kunst en cultuur onder één dak. Het is een bijzondere en bruisende ontmoetingsplek, werkplek en denktankvooronderwijs, kunst en cultuur en voor iedereen die wil meegenieten van het artistieke topniveau en de complete, rijke entourage van het MUDA Atheneum voor Podiumkunsten, beheerder van de site. Het MUDA Atheneum en het EINSTEIN Atheneum vormen samen de educatieve motor achter het initiatief. Beide zorgen met behulp van concertvereniging/vriendenkring MUDA’Z vzw voor de culturele ontplooiing en de rijke artistieke dynamiek, die ervoor zorgt dat wereldvermaarde gastdocenten, dansgezelschappen en toporkesten steeds vaker met hen samenwerken.

Daarom heeft Introduce beslist om in 2016 de ontplooiing van de competenties van dit jong artistiek talent verder mee te ondersteunen via een sponsorship