Per 15 oktober zal Rudi Petit-Jean aantreden als directeur van Sligro-ISPC in België. Hij wordt verantwoordelijk voor de integratie van het dit jaar overgenomen ISPC en de uitbouw van het vestigingennetwerk van Sligro-ISPC. Rudi Petit-Jean neemt de fakkel over van Ivan Sabbe.

Rudi Petit-Jean heeft de afgelopen 20 jaar als formuledirecteur van Gamma in België de keten laten groeien van 34 naar 86 winkels. “Deze ervaring past uitstekend bij de plannen van Sligro Food Group Belgium”, meldt het foodservicebedrijf. Als directeur Sligro-ISPC zal Petit-Jean deel uitmaken van het directieteam van Sligro Food Group Belgium. Hij neemt in deze rol de verantwoordelijkheden over van Ivan Sabbe, die na de acquisitie in 2016 van ISPC door de Nederlandse groep Sligro was aangebleven als directeur.

ISPC heeft zijn belangrijkste Belgische vestiging in Gent, vlakbij de Ghelamco Arena. Het nieuws van de aflossing van de wacht komt niet helemaal als een verrassing.  De ervaring van de nieuwe topman in de retail is een enorme troef. Blijkbaar heeft hij ook een grote voorliefde om niet te zeggen passie voor alles wat met food te maken heeft.

Na de overname van ISPC tekende Sligro voor een omzet van ruim 240 miljoen euro per jaar, en telde de groep 550 medewerkers. De Nederlanders mikten met ISPC van meet af aan voor een groeiparcours.