IT1 viert 21ste verjaardag met groots event

IT1 21Years Event Sessies_IT1 uit Dendermonde, dat zich profileert als totale ICT-dienstverlener,  bestaat 21 jaar en vierde dit samen met klanten, partners en medewerkers.  De 255 genodigden werden in het kasteel van Lebbeke getrakteerd op interessante sprekerssessies van onder meer cyberexpert Nico Cool en vicepremier Alexander De Croo. Daarna volgden een  uitgebreide receptie, een verfijnd diner en een gezellige after party.

IT1 werd in 1995 opgericht door Mario Van de Voorde (foto) onder de naam ECOPC en richtte zich aanvankelijk enkel op de  consumentenmarkt.  In 2001 veranderde het bedrijf het geweer  van schouder om uit te groeien tot een gewaardeerde B2B-partner.  Nog eens vijf jaar later volgden na de aansluiting bij  Qcom een verhuis naar het huidige gebouw en de naamverandering in IT1: één aanspreekpunt voor alle aspecten binnen ICT.  In 2010 kwam er ook een vestiging in Gentbrugge.  Met deze 2 strategische locaties weet IT1 haar sterke positie in het Oost-Vlaamse ICT landschap te behouden.

Tijdens het verjaardagsevent  blikte zaakvoerder Mario Van de Voorde terug op 21 jaar IT1 en bedankte partners, klanten én medewerkers. Vicepremier De Croo haden het over de economische kansen van de digitale revolutie en cyberexpert en adviseur van het Europese parlement Nico Cool toonde de gasten hoe gemakkelijk men kan worden misleid op het internet en welke gevaren hier in schuilen.