iText is Belgisch kampioen bij European Business Awards 2015/2016

aaaaaaiText-300x225iText uit Sint-Amandsberg bij Gent, een wereldspeler op het vlak van programmeerbare PDF-software, dat vlak voor de zomer nog een kantoor opende in Singapore om van daaruit ook de Aziatische markt te verloveren, is uitgeroepen tot nationaal Belgisch kampioen in de European Business Awards, een prestigieuze competitie die wordt ondersteund door business leaders, academici,  media en politieke vertegenwoordigers uit heel Europa. iText kreeg de bekroning van nationaal kampioen in de categorie “entrepreneur of the year”. Andere Belgische bedrijven die werden onderscheiden zijn onder meer Cartamundi, Barco en Guylian. De European Business Awards is aan de negende editie toe en in 33 verschillende Europese landen werden in totaal 678 ondernemingen bekroond tot nationaal kampioen.

Sinds 2000 al helpt iText, het bedrijf dat werd opgericht door Bruno Lowagie en zijn vrouw Ingeborg Willaert,  IT-ontwikkelaars, ongeacht of dat hobbyisten of de CIO’s van topbedrijven uit de Fortune top 500 zijn, met het creëren, aanpassen en onderhouden van documenten in het PDF-formaat.

“We zijn bijznder fier dat we België kunnen vertegenwoordigen als nationaal kampioen”, legt Bruno Lowagie uit. De European Business Awards genieten immers wereldwijd erkenning als “etalage” voor de meest dynamische bedrijven. We kijken nu uit naar de volgende ronde van de jurering, waarin we de kans krijgen meer in detail uit te leggen hoe we onze zakelijke successen tot stand brengen.”