iText wint zilver in Best in Biz International Awards

aaaaaaiTextHet Gentse iText, een wereldspeler op het vlak van programmeerbare PDF-software, dat vlak voor de zomer nog een kantoor opende in Singapore om van daaruit ook de Aziatische markt te verloveren, heeft een zilveren medaille in de wacht gesleept in de “Best in Biz Awards” voor het beste product van het jaar.

Sinds 2000 al helpt iText, het bedrijf dat werd opgericht door Bruno Lowagie en zijn vrouw Ingeborg Willaert,  IT-ontwikkelaars, ongeacht of dat hobbyisten of de CIO’s van topbedrijven uit de Fortune top 500 zijn, met het creëren, aanpassen en onderhouden van documenten in het PDF-formaat. Voor het eerst is het bedrijf nu ook geselecteerd voor de internationale Best in Biz Awards.

“Onze PDF-technologie is ontworpen om ontwikkelaars en hun bedrijven te helpen om de efficiëntie te verbeteren”, geeft CEO Bruno Lowagie aan. “Een award zoals deze moedigt ons hele team aan om wereldwijd te blijven groeien en om overal de kleinde en middelgrote ondernemingen te helpen bij het verbeteren van een aantal aspecten van hun bedrijfsvoering.”

De Best in Biz Awards 2015 bekronen bedrijven in verschillende categorieën, waaronder de snelst groeiende organisaties van het jaar, de meest innovatieve bedrijven van het jaar, en de beste nieuwe producten van het jaar.

Het is overigens niet de eerste keer dat iText internationale erkenning krijgt. Het bedrijf eindigde vorig jaar 28ste in de Deloitte klassering van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in de EMEA-regio en het won ook de trofee van de Belgisch-Amerikaanse kamer van koophandel in New York van “Meest veelbelovende onderneming van 2014.”